VISion car entertainment

Een compleet entertainment systeem voor in de auto? Laat de kids Netflix kijken, gamen of hun eigen muziek luisteren gestreamd vanaf Iphone of android telefoon en de vrede keert terug in de auto!

VISion:

  • Passieve veiligheid van een autostoel heeft het gebruik van hoofdsteunen sedert 1968 onontbeerlijk gemaakt. Deze dient vooral ter bescherming van de nek van de reiziger. Een auto zonder hoofdsteunen zoals je soms nog ziet in oude auto’s geeft een lege onveilige indruk.
  • Tegenwoordig worden actieve hoofdsteunen gebruikt. Deze zijn ontworpen om letsel bij een aanrijding van achteren zoveel mogelijk tegen te gaan. De ingrepen die hiervoor in de hoofdsteunconstructie worden gedaan maken een inbouw van beeldschermen in de hoofdsteun onmogelijk.
  • VISion bekend met de Europese veiligheidsrichtlijnen baseert sedert 2004 de Rear Seat Entertainment Systemen op een console achter de hoofdsteun waarin een beeldscherm is verwerkt. Het beeldscherm kan worden voorzien van een DVD/CD speler achterop.
  • Een beeldscherm met een hoogwaardige 7” LED display. Veilige Touch tiptoetsen voor de instellingen en bronkeuze. Draadloze koptelefoons met volumeregeling worden via infrarood signalen van uitstekend geluid voorzien.

Intrede van de nieuwe media vergroot de mogelijkheden met een scala van toepassingen dankzij de modulaire opbouw van het systeem.

U kunt ook rechtstreeks surfen op onze webtool voor een (doe-het-zelf) prijsopgave met inbouw bij uw eigen dealer of Vision Center bij u in de buurt. U kunt ook het contactformulier invullen en wij bellen u voor een informatief gesprek.

 

VISion Smart Entertainment slaveslavesmart
VISion Media Entertainment slaveslavemedia
VISion DVD &
Dual DVD entertainment
masterslavemastermaster

Doehetzelf