About

De website Vision fun is van Vision electronics (Scholte b.v.)

Onze gegevens:
Adres: Laagsteen 9 4815 PH  Breda
Tel: 076 5439920
email: infoATvision-electronics.nl

Premium car entertainment systemen waarmee de gebruiker in de auto DVD & TV kan kijken, muziek luisteren, foto’s kijken, gamen, topfilms en tv-series streamen met internet , portable hard disk met uw mediabestanden afspelen en in contact kan blijven met uw sociale netwerk. De systemen onderscheiden zich van de reguliere inbouwsets door veiligheid, afwerking, kwaliteit en de innovatieve techniek die erin zit.

Sedert 1998 zijn wij gespecialiseerd in de levering en ontwikkeling van LCD monitoren en inCar videosystemen.
Kenmerkend is:

  • Gebruik van zoveel mogelijk Philips technologie. Dit o.a. vanwege de achtergrond van ons management echter ook doordat wij trots zijn op de Nederlandse uitvinders uit Eindhoven.
  • Levering van veilige systemen vanwege onze kennis en ervaring in de automotive markt. In de loop der jaren is veel dubieus spul op de markt gekomen. Wij willen ons onderscheiden door westerse technologie en commitment met onze klant en gebruiker.
  • Design en esthetiek staan zeer hoog in het vandaal. Systemen moeten een originele uitstraling hebben alsof het zo uit de autofabriek komt.

Wij leveren aan autofabrikanten zoals Porsche en Mercedes Benz, aan gerenommeerde zelfstandige auto-importeurs zoals Pon Automobielhandel (Audi, VW, Skoda, Porsche, Seat) en D’Ieteren België  (Audi, VW, Skoda, Porsche, Seat)  en werken met gespecialiseerde distributeurs in diverse Europese landen.

U kunt uw offerte met de vrijblijvende webtool samenstellen. Hierna nemen wij graag contact met u op.

Fijne dag namens Bob Scholte 0653251981 (boortje)

Contactformulier

Doehetzelf